fbpx

Kippenberger annoncerer juni-EP’en Uden Hænder

Foto: Nikolaj Jessen

Ovenpå to singleudgivelser er Kippenberger klar til at annoncere debut-EP’en Uden Hænder, der rammer alle gader og stræder fredag den 8. juni.

I efteråret 2017 valgte den tidligere The Floor Is Made Of Lava-frontmand Tobias Kippenberger at gå solo under efternavnet Kippenberger. Det kom der hurtigt singlen “Op Og Ned I Showbizz” og en tilhørende musikvideo ud af, som i april måned blev fulgt op af andensinglen “Mit Liv Er En Fest”.

I dag kan musikeren så meddele, at han har en debut-EP med titlen Uden Hænder lige på trapperne. Her er det engelske sprog fra de tidligere The Floor Is Made Of Lava-dage blevet skiftet ud med det danske, der får lov at skinne igennem i al sin glans, takket være Kippenbergers indtagende jyske dialekt og store talent for at skrive finurlige sangtekster.

EP’en vil rumme hele fem tracks, hvor musikeren giver sit helt unikke bud på hvordan de danske gloser kan twistes, smadres og bygges op igen. Kippenberger sammenligner sit musikalske projekt med den proces, man går igennem, når man skal lære at cykle. På et tidspunkt er man blevet så skrap til at styre cyklen og holde balancen, at den næste udfordring består i at køre “uden hænder”. Om det kommende EP-udspil fortæller han:

”For mig ligger der en barnlig glæde i at cykle uden hænder. Samtidig er det en ret fesen måde at leve livet farligt på. Det er den hasarderede tøsedreng, der kommer trillende gennem byen. Jeg er blevet for gammel til at turde springe i faldskærm, men jeg kan lige hive mig op til, at tage en sejrsrunde ned ad Istedgade. I det mindste har jeg ikke hjelm på imens.”

Uden Hænder vil være at finde lige der hvor du hører musik fredag den 8. juni. Næste step herefter: Roskilde Festival. Derudover gæster Kippenberger også Orangeriet i Tivoli til juli. Helt præcist hvor og hvornår de forestående koncerter finder sted, kan du se herunder:

  • Roskilde Festivals Rising scene d. 2. juli kl. 17
  • Tivoli – Lillefredag ved Orangeriet d. 19. juli kl. 19
Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com