fbpx

Mavi Phoenix stiller i skarp slange couture i ny video til “Bite”

Foto: Kyle Weeks

Den unge østrigske grænse-hiphopper, Mavi Phoenix, bider fra sig i musikvideoen til den seneste single.

Kl. 13 på Apollo til dette års Roskilde Festival står den på attitude, der smager af zero-fucks og forførende bedroom-hiphop! Lige ud af forbundstaten i Centraleuropa stryger den fremadstormende Marlene Nader, der i musikalske sammenhænge optræder under kunstnernavnet Mavi Phoenix. Vi har gentagne gang kastet vores kærlighed til den unge musiker, og bragte i marts et dybdegående interview med hende, hvor der blev stillet skarpt på alt imellem musikkens magiske egenskaber og et fasttømret ønske om at blive til noget – hvilket må siges at blive indfriet for tiden.

I videoen til hendes debutsingle, “Aventura”, der lå flere dage i top 5 på Spotify’s Viral Chart, indviede hun publikum i hendes forkærlighed til slanger. I dag er hun ude med musikvideoen til singlen, “Bite”, der udkom i fredags. Sangen handler om – ja – slanger, men i en mere billedlig sammenhæng. Der er tale om de ‘slanger’, der går i kødet på en, lige dér, hvor man er mest sårbar.

Mavi Phoenix har heldigvis et modsvar til at alle virkelighedens slyngler fra slytherin:

Kritik, holdninger og jalousi er en del af vores digitale kultur – og det er selvfølgelig noget, jeg selv har mærket med min musik og mit look. Men jeg har sgu ikke tænkt mig, at lave om på mig selv pga. hvad andre synes om mig – det skal ingen gøre. Når slangerne bider, så brug den negative energi til noget der giver mening, og som er positivt for dig!

Du kan se Mavi Phoenix sno sig omkring greenscreens, udelukkende udstyret med charme, god energi, lækkert hår og en superfed slangeskjorte.

Tags:
Mathias Jepsen
mathiasjepsen@bandsoftomorrow.com