fbpx

PRUNES udforsker følelsen af frihed med dansable toner på “Talk”

Foto: Shilo Duffy

Danske PRUNES er i dag ude med singlen “Talk”, der tager lytteren med på en fantastisk og dybsindig rejse i duoens atmosfæriske og psykadeliske pop-univers.

Bag PRUNES finder vi sanger og sangskriver Mike Wind og guitarist, sangskriver og producer Nichlas Kure – to gutter, der er gået sammen i musikkens tegn på baggrund af en fælles passion for 60’ernes Beatles-bølge og moderne pop. Det har mundet ud i et intenst, groovy og dansabelt kosmos, hvor psykadelisk pop har indtaget tronen, der løftes op af en trang til at eksperimentere og udfordre egne fantasier, for at opleve følelsen af frihed.

Wind og Kure er hvad man kan kalde for vaskeægte DIY-musikere, og skaber selv deres dragende soniske univers helt fra bunden. Om det musikalske projekt fortæller de:

“Vi er to perfektionister med en klar kunstnerisk vision om at musikken, det visuelle og vores identitet sammensmeltes og går op i højere enhed, når lydbilledet får lov til at svæve.”

Tilbage i efteråret 2016 udgav PRUNES deres debuttoner i form af singlen “I’ve Got To Try”, der opnåede mange ordroser fra danske medier, og endte ud som Ugens Kanon hos KarriereKanonen. Nu er den talentfulde duo atter på banen med dugfriske toner, og udgiver i dag nummeret “Talk”.

“Talk” bevidner på ny om duoens store potentiale og talent for at skabe magiske og medrivende melodier og inderlige sangtekster. Med sin særegne vokal, lokker Wind os med på en fortryllende rejse, hvor overdådige, legesyge synth-flader og markante trommer danner det sprudlende musikalske landskab, og forener skrøbeligheden med modet til at åbne op for sit inderste indre.

Vi glæder os til at følge PRUNES på deres musikalske færd fremover. Imens kan du tjekke deres nye udspil ud her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com