fbpx

The Great Escape-aktuelle PALE WAVES er tilbage med ny glitterpoppet single

Foto: PR

Den populære goth-pop hybrid, PALE WAVES, svævede på en sky af roser og et positivt klingende renomme tidligere i år. Nu har de udsendt det seneste skud på stammen, “Kiss”, og spiller i dag på The Great Escape Festival i Brighton.
Det er ikke længe siden, at PALE WAVES var på alles læber – og med god grund. De fire glitterindsmurte, mascarabærende goth-poppere fra Manchester, PALE WAVES, udsendte nemlig deres anmelderroste debut-EP All The Things I Never Said tidligere i år og lagde samtidig et smut forbi Ideal Bar i København i februar, som optakt til EP-udgivelsen. I dag drager Heather, Ciara, Hugo og Charlie til Brighton for at spille til The Great Escape Festival, og sadler dermed op til den fortstående Europa-turné, der løber over fire måneder.
“Kiss” samler lytteren op ved samme elskværdige univers, som den sidste single, “The Tide”, såvel som de resterende tre EP-sange lagde grundstenene til. Singlen indgyder til late-night dansesessioner i stearinlysets skær. Samtidig spirer den underliggende melankoli, som synes at inddæmme samtlige sange – et gennemgående dogme, som PALE WAVES har fuld kontrol over. 80’er Vibes, hookede guitarriffs, Basostinat med swung og Heathers krystalliserende vokal gør “Kiss” til et oplagt sommerligt indspark.
Lyt selv til den spritnye single her:

Tags:
Mathias Jepsen
mathiasjepsen@bandsoftomorrow.com