fbpx

When Saints Go Machine deler musikvideo til ArrowThroughSkinOutOfBlueSky

Foto: Kristian Emdal

When Saints Go Machine deler i dag en dramatisk musikvideo til nummeret “ArrowThroughSkinOutOfBlueSky”.

Den 4. maj udgav den eksperimenterende elektropop-kvartet When Saints Go Machine deres længeventede EP, It’s A Mad Love, som de et par dage forinden varmede op til med endnu et spændende Killer Mike-samarbejde i form af nummeret “ArrowThroughSkinOutOfBlueSky”. Det beskrev vi blandt andet således:

““ArrowThroughSkinOutOfBlueSky” tager kvartetten ud i hidtil ukendt farvand og placerer dem på ny i en klasse for sig, hvor overvældende og mystiske synthesizers-lag og hårdtslående beats omslutter og sammenbinder Vonslids skrøbelige og særegne vokal med Killer Mikes attitudefulde rap.”

I dag har “ArrowThroughSkinOutOfBlueSky” fået en visuel side, der behandler nummerets melankolske og nærmest faretruende stemning og struktur. Som instruktøren bag musikvideoen, Jenna Mangulad, fortæller:

“Det er en fortælling om nattens lyster, længsler og de demoner mørket vækker i os. Ved at bruge musikvideo klichéerne tager videoen forhåbentlig røven på een.”

Videoen tager sit afsæt i en dunkel parkeringskælder, hvor en hvid racerbil holder i tomgang, omsluttet af tre pelsbærende kvinder. Inden bilen fræser ud af kælderen, får vi lige et sneakpeak af en person, der holdes fanget i bagagerummet. Herefter følger vi de tre kvinder på vejen, mens den ene mimer den heftige Killer Mike-rap. Pludselig holder bilen ind til siden, og personen i bagagerummet følger, med bind for øjnene og en guldkæde omkring sig, med de tre kvinder ind i hvad der ligner et hotelværelse. Hvad der så sker herefter, kan du tjekke ud herunder:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com