fbpx

Barselona er ude med den dansable og sommervarslende single “Uberørt”

Foto: Sophus Wolf

Sommervarmen har ikke holdt den talentfulde duo fra at gå i studiet og indspille musik. I dag er Barselona ude med den spritnye single, “Uberørt”.

Det er kun tre måneder siden, at Barselona, bestående af Rud Aslak og Rasmus Theodor, udgav den anmelderroste EP Sommerkys med en perlerække af fængende singler som “Fridag”, “Tættere På Hende” og “Hvornår”. Men trods de tropelignende temperaturer og solskin fra en totalt skyfri himmel, der den seneste tid har hersket i Danmark, har duoen ikke kunnet holde sig fra studiet, hvilket endnu engang bevidner om de to kompagnoners ivrige og produktive musikalske hjerter.

Man kunne dog godt forestille sig, at duoen har haft anskaffet sig et udendørs studie, for det nye singleudspil er i den grad gennemsyret af stærke sommerfornemmelser. Med et danseindgydende beat, varme synthflader og flirtende guitarmelodier og baslinjer er der lagt i kakkelovnen til en vaskeægte sommerbasker, som krydres med Ruds karakteristiske vokalpræstation og en sangtekst om at lade bekymringerne og dagligdagens trummerum ligge uberørt hen og bare tage ud i det blå. Hvad kunne passe bedre i disse dage forud for den længeventede og kærkomne sommerferie?

Med “Uberørt” bekræftes vi atter engang i, at Rud tager sig ud som en af de mest talentfulde sangskrivere herhjemme i øjeblikket, ligesom duoen endnu engang får cementeret sig som en stærk kandidat i det musikalske landskab med en kreativ og nytænkende uforudsigelighed, der stråler igennem melodisk såvel som lyrisk.

For ganske nyligt gæstede Barselona Heartland Festival, og inden længe drager duoen ud på sommerturnéen “Tour de Fridag”, der blandt andet tager dem forbi Musik i Lejet, Smukfest, Wonderfestiwall og Alive Festival. Der er derfor rig mulighed for at opleve det talentfulde makkerpar rundt omkring i det danske land i løbet af de kommende måneder.

Du kan tjekke “Uberørt” ud via Spotify herunder eller lytte via en anden fortrukket tjeneste her.


Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com