fbpx

Danske WIINSTON gæster håbløs talkshowvært i ny musikvideo til “Lala”

Foto: Elizabeth Miranda

Den ekstremt velkørende danske R&B-popduo WIINSTON går nu ud med en splinterny og fængende narrativ musikvideo til den seneste single, “Lala”.

Musikerne Alfred Thomas og Daniel Richards udgør et stærkt makkerpar i form af WIINSTON. Det har de bevist af flere omgange med sidste års-singlerne “Canada” og “Mio”, februarsinglen “Rosa” og nu det seneste nummer, “Lala” fra den 1. juni, der alle har modtaget varme ordroser fra både ind- og udland, takket være duoens unikke take på poppet R&B, der omsvøbes med deres indtagende og jordnære skandinaviske charme.

“Lala” er andet udspil fra WIINSTON efter de blev signet på det legendariske amerikanske pladeselskab, Capitol Records, af A&R, Nate Albert. Om nummeret skrev vores skribent: “Den nye single, “Lala”, buldrer, som motoren på en Ford Mustang 1965 med nonchalant, tilbagelænet og flamboyant attitude gennem den selvreflekterende vestkyst.”

Nu præsenterer musikkompagnonerne en spritny musikvideo til “Lala”, hvor der – ligesom i sangteksten – med europæisk sarkasme og distance sættes fokus på den vestlige verdens narcissisme. Her spiller den danske Viking-skuespiller, Alex Høgh Andersen, en selvcentreret amerikansk talkshowvært, der inviterer WIINSTON indenfor i studiet til en tåkrummende og uvedkommende snak om penge og damer, i et forsøg på at udhænge duoen, for at kaste lys på sig selv og sin egen anerkendelse. Hvordan det forløber, kan du tjekke ud i videoen herunder.

Udover WIINSTON, får talkshowværten også besøg af den danske skuespillerinde, Julie Christiansen, der slog igennem med sin rolle i 2017-filmen Mens Vi Lever, samt den danske VM-guldvinder-atlet, Daniel Wagner.

Se den nye “Lala”-musikvideo her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com