fbpx

FLEXLIKEKEV viser internationalt potentiale på debutsinglen “GUAP”

Foto: Thorbjørn Kragh

Sidste år flyttede rapperen FLEXLIKEKEV fra London til København, og lige siden har musikstudiet været hvor, du har kunne finde ham. Resultatet er, udover tre numre på Soundcloud, debutsinglen “GUAP feat. MADMANMAX”, som du kan tjekke ud nederst i artiklen.
“GUAP feat. MADMANMAX” er det seneste track fra den unge dansk-britiske rapper Kevin Yoros aka FLEXLIKEKEV, og det første nummer fra hans side, der nu også kan streames på tjenester som Apple Music og Spotify. FLEXLIKEKEV, som er en del af det nyopstartede hiphop-selskab Thursday Records, udgav sidste år sit første nummer “I’m The Man” på Soundcloud, og siden fulgte de to tracks “I Wanna Be Up” og “Hurricane Wrist”. De tre numre afslørede rapperens fortid i et hårdt gademiljø i London, som han som 9-årig flyttede til fra Valby, for det er svært at forestille sig så ærlig og stærk en UK-lyd komme fra en, som ikke selv har været der.
På “GUAP” bevæger FLEXLIKEKEV sig i midlertid en smule mere væk fra den dominerende UK-drill- og trap-lyd til fordel for et mere amerikansk-inspireret univers. Med hjælp fra den dansk-ghanesiske rapper MADMANMAX er resultatet endnu et knivskarpt og hårdtpumpende nummer, der fungerer herhjemme, men også i den grad har international appel.
“Speed up” lyder det i starten af andet vers, og den opfordring er ret repræsentativ for det energiske uptempo-nummer, produceret af PHATFACE, der opvejer det tunge beat med underliggende lette strygere og keys, som du især kan lytte efter i omkvædet og mod nummerets slutning.
Tjek “GUAP feat. MADMANMAX” ud nedenfor, eller find det på din foretrukne streamingtjeneste her.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com