fbpx

G Flip spreder rejsestemning i musikvideoen til “Killing My Time”

Foto: Reuben Moore

Den australske popkomet G Flip var et af de helt store taleemner til årets branche-festival South By South West (SXSW), og nu ruller hjulene for multitalentet, der i dag er aktuel med en ny musikvideo.

Tilbage i maj udgav den australske sangerinde, sangskriver, producer og multiinstrumentalist G Flip den solide pop-banger “Killing My Time”, der fulgte efter debutsinglen og gennembrudshittet “About You” fra marts. “Killing My Time” har alt, hvad et edgy pophit skal have – en skudsikker vokal, et hårdtslående beat, storladne trommesekvenser og et satans fængende omkvæd, og australieren har mildest talt fejet benene godt og grundigt væk under os – godt hjulpet på vej af den koncert, vi så hende spille på The Great Escape Festival i England i år.

G Flip har tidligere fortalt i en pressemeddelelse, at nummeret handler om en pige, som blev ved med at distrahere kunstneren fra at lave musik:

It was hard to escape and be productive so I inevitably ended up breaking up with her because I wanted to focus.

Videoen til “Killing My Time” er filmet ved udelukkende brug af håndholdt kamera i forskellige lufthavne, G Flip og holdet rejste rundt mellem i forbindelse med hendes verdensturné, og således skildrer videoen ganske fint det turbulente år, G Flip har haft i kølvandet på den store succes, hun har oplevet.

Debutsinglen “About You” placerede sig i Top 20 på Spotify Global Chart, og fik blandt andet kærlighed med fra BBC Radio 1’s Annie Mac og Apple Music Beats 1’s Zane Lowe. Succesen resulterede i en udsolgt turné i hjemlandet Australien, UK-tour som support for Pale Waves, og i efteråret atter flere datoer i både UK og resten af Europa.

Vi drømmer os væk til sommerrejser og feriestemning og glæder os til at se, hvad G Flip har i ærmet til os næste gang.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com