fbpx

Popsangerinden KING er ude med farvestrålende video til den solrige single “Mango”

Foto: Glashier

Den danske sangerinde KING udkom i fredags med den cubanskinspirerede og sommerfremkaldende single “Mango”, der har fået fornemt følgeskab af en flot og farverig musikvideo.

Okay – det der sommervejr, der ellers herskede hele maj måned og lige i starten af juni, har godt nok trukket sig tilbage igen. Men der er imidlertid heldigvis intet at frygte – for er vejret ikke med os, må vi selv kreere de sommerlige fornemmelser, og det har den danske popsangerinde KING hjulpet os godt på vej med. I fredags udgav hun nemlig sommeren på lyd i form af singlen “Mango”.

På “Mango” har sangerinden hentet inspiration i sine cubanske rødder, og givet sit bud på en vaskeægte sommerbasker, spækket til randen med danseindgydende latinrytmer og spansk lyrik, der højst sandsynligt vil fungere som lydsporet til sommerens mange fester. Om det nye nummer fortæller KING:

“I Cuba kalder man ofte en lækker fyr for en ”mango”. Jeg har længe haft lyst til at lave en sang, som fejrer min cubanske arv – Jeg var i studiet og så kom sætningen “Tu eres mi mango” og melodien bare til mig. Derefter skrev sangen nærmest sig selv. Jeg har kæmpet så hårdt for at få sangen ud og jeg glæder mig virkelig til at dele den med folk derude.”

Bag KING finder vi københavnske Gabriela Olmedo. Som 11-årig startede hun til dans, og med musikken tæt til kroppen og en urokkelig og målrettet “vil alt, kan alt”-attitude, ledte det til, at hun senere begav sig ud i at synge og skrive sange. I 2015 debuterede hun derfor på Soundcloud, og har sidenhen udgivet en række tracks, bygget op over stilarter som rap, R&B og pop. Samtidig er hun svær at putte i en stilistisk bås, for rustet med en højenergisk produktivitet og drivkraft, bevæger hendes musikalske univers sig konstant mod nye horisonter. “Mango” skiller sig derfor ud fra sangerindens tidligere udgivelser, og er blevet til som en autentisk fortolkning af Cubas spændende musikalske traditioner, kombineret med tidsaktuelle popproduktioner og så selvfølgelig en umiskendelig party-vibe.

Nummeret har desuden fået følgeskab af en flot og farvestrålende musikvideo, hvor KING danser rundt i et udpræget cubansklignende ferieparadis med smukke palmer i baggrunden og gode venner ved sin side. Og hvis du ikke allerede lider af sommerferierejsefeber, så tør vi godt love, at du helt sikkert får det, når du tjekker musikvideoen ud herunder:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com