fbpx

WIINSTON præsenterer skandinavisk charme på den nye single “Lala”

Foto: Elizabeth Miranda

Den fremadstormende poppede R&B-duo, WIINSTON, er tilbage med ny forførende single og en super funky visualizer.

Sidst vi hørte fra den notoriske duo, WIINSTON, var tilbage i februar, da gruppen udgav den fortryllende flotte musikvideo til deres tredjesingleudspil, “Rosa”. En lettere dyster, elektronisk R&B basker, der lagde R&B og electronica aficionadoer ned, nationalt såvel som internationalt.

I samme ombæring som “Rosa” blotlagde vi, hvordan de to barndomskammerater, Alfred Thomas og Daniel Richards, har været på en kometagtig færd gennem det musikalske landskab. Først løb de ind i en sværm af blog-hype sidste år på baggrund af de to første singler “Canada” og “Mio”. Der gik ikke længe før, at internettets hype-strømninger bredte sig til den anden side af Atlanten og fik A&R, Nate Albert, (The Weeknd og Florence and the Machine) fra det legendariske Capitol Records (The Beatles, Beach Boys og Neil Diamond – listen er praktisk talt uendelig) til at signe gutterne og inviterer dem indenfor i den legendariske silo-formede bygning i La La-Land.

Den nye single, “Lala”, buldrer, som motoren på en Ford Mustang 1965 med nonchalant, tilbagelænet og flamboyant attitude gennem den selvreflekterende vestkyst. Samtidig formår WIINSTON at holde fast i den originalitet, der fik dem signet i første omgang: den uhøjtidelige og jordnære skandinaviske charme. De to modpoler forenes i det lyriske, hvor den vestlige verdens narcissisme rulles sammen i et tæppe, syet af europæisk sarkasme og distance.

WIINSTON giver liv til følelsen af at cruise under fremmede himmelstrøg, i en åben sportsvogn til lyden af den blafrende brusen i palmetræerne. Hvis følelsen ikke kommer af sig selv, så kan det varmt anbefales at se den sprøde visualizer, der mest af alt minder om en nostalgisk tur tilbage af mindernes boulevard, når det arkadelignende spil visualiserer lige netop det, som WIINSTONs musik indkapsler.

Tags:
Mathias Jepsen
mathiasjepsen@bandsoftomorrow.com