fbpx

Den koncert-aktuelle rap-darling Mavi Phoenix lukker dig helt tæt ind på videoen til “Ibiza”

Foto: Cristina Salgar

Den østrigske rapper Mavi Phoenix har netop udgivet musikvideoen til den nyeste single “Ibiza” – en sang og musikvideo der illustrerer de inde tankeslagsmål man oplever, når man som par går fra hinanden.
Det er bestemt ikke første gang, vi bruger tid på at skrive om den østriske rap-darling Mavi Phoenix. Kunstneren, hvis borgerlige navn er Marlene Nader, er kendt for at skrive forførende og eftertænksom bedroom-hiphop om blandt andet hendes haters og bagsiden ved den ellers så eftertragtede American Dream. I hendes nyeste single med titlen “Ibiza”, er det dog første gang, at man kommer helt tæt ind på livet af den unge kunstner.
Sangen handler om de tusinde tanker og følelser der fylder ens hoved, når man som par slår op. Pheonix, som skrev sangen til sin ekskæreste, fokuserer på det svære forløb, de fleste af os har oplevet: at gå fra hinanden, men stadigvæk have sindssygt svært ved at give slip på de ting, man havde sammen. Om sange udtaler den unge østriger:
It’s my soundtrack for when you realize that you don’t fit together but it’s super hard to let go and you get stuck in reminiscence.
Den tilhørende musikvideo, som er instrueret og lavet af Christina Salgar, viser den unge rapper fra sin aller mest personlige side. Videoen er opbygget via en konsekvent splitscreen, hvor man på den ene side følger Phoenix blotlægge sine inderste følelser, og på den anden ser ekskæresten være ovenpå (eller lades som om). Videoen afsluttes følsomt, da man ser det unge par i en række intime og personlige situationer, som vil kunne give en klump i halsen på alle, der har oplevet et break-up med en partner eller kæreste.
Selvom Phoenix har svært ved give slip, så understreger hun klart via sætningen “You’re too wild for me baby like Ibiza” hvad den egentlige grund er til, at parret er bedst givet hver for sig.
Lyt til nummeret og se den følsomme musikvideo til “Ibiza” herunder:

Du kan desuden opleve Mavi Phoenix live, når hun den 22.
oktober gæster Lille VEGA.

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com