fbpx

Hak Baker har udgivet soundtracket til alle dine kommende lille-fredage

Foto: Will Robson-Scott

Den hypede London-artist Hak Baker er endelig tilbage med nyt materiale, siden debut-EP’en Misfits, og det er en flydende og gennemført hyldest til torsdagen.
Hak Baker blæste os mildest talt bag over med udgivelsen af sin debut-EP Misfits tilbage i starten af 2018. Vores anmelder brugte blandt andet følgende ord til beskrivelsen af Bakers musikalske formåen:
…Hak Baker er meget mere end en hyggelig sangskriver med en kraftig dialekt. Lækre blæser-stemmer, et livshyldende omkvæd og energiske reggae-rytmer samler sig i en energisk eksplosion..”.
Det er endnu engang det der sker på den unge brites seneste single “Thirsty Thursday”. I sangen, som handler om at starte weekendens udskejelser allerede torsdag, indhyller Baker igen sine lyttere i et unikt univers kreeret ud fra sin unikke måde at blande grime, indie-og alternativt folk-rock med dragende og ørehængende lyrics. Endvidere skaber samspillet mellem bløde, flydende akustiske melodier og Bakers reggae-inspirerede stemme kunstnerens karakteristiske stil. Sangen har en lettere positiv og energisk indentitet – og dette til trods for, at den, som de fleste andre Hak Baker-sange handler om mere dunkle emner som kæresteproblemer og angst.
Lyt til nummeret herunder, og start din lille-fredag ud på lækker manér i fremtiden!
Læs desuden vores interview med Hak Baker, som du kan blive meget klogere på her.

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com