fbpx

HunBjørn er tilbage med en ny, lækker sensommer-single

Foto: Hedvig Larsson

Den danske indiepop-artist HunBjørn slap i fredags sin nye single “Don’t Sweat It”, der rummer potentiale til at blive et massivt sensommerhit. 
Bag pseudonymet HunBjørn finder vi den tidligere Lima Lima-frontfigur Ulla Pihl, der tidligere på året kick-startede sit soloprojekt med debutsinglen “A flutter of the Heart”. HunBjørn viste sig at gå direkte i hjertekulen på sine lyttere, og debutsinglen har allerede høstet imponerende 50.000 afspilninger på YouTube.
Med sin luftige indiepop-lyd spejler HunBjørns sig i nogle af musikindustriens helt store navne som My Bloody Valentine, Beach House og Niels Frahm. Ulla Pihls florlette vokal valser ubesværet hen over nummerets rolige, men varme feeling, hvilket indhyller singlen i en smooth 70’er-pop-vibe. Med “Don’t Sweat It” giver HunBjørn os en lækker forsmag på, hvad vi kan vente os af den kommende EP In Vacuo, der er på gaden den 14. september.
For Ulla selv, handler nummeret om kærlighed og tilgivelse:
Den handler om at give slip på tanken om øje for øje, slip på at føle sig fornærmet og stolt og i stedet tage lidt let på tingene og sige ”skidt pyt – videre” Det ER meget lettere og sjovere at tilgive end at holde fast i sin vrede. Og det er måske også netop, når man gør dét, at man kan mærke at man er virkelig elsket eller elsker et andet menneske uforbeholdent.
“Don’t Sweat It” akkompagneres af en flot og hjertevarm video, der er udarbejdet i samarbejde med Mads Fridolin. Videoen formår på elegant vis at indfange nummerets kærlige, ubesværede og luftige stemning, og det er svært ikke at lade sig smitte af sangens positive og varme energi.
Læn dig tilbage med HunBjørns nye lækre tunes, der udgør et perfekt soundtrack til årets sidste sensommeraftener.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com