fbpx

M. Rexen debuterer med den kunstneriske single “Love in three stages”

Foto: Denys Ostapenko

Der blev for alvor skruet op for den storslåede kærlighed, da M. Rexen tidligere i dag lancerede sin debutsingle “Love in three stages”.
Vi havde i weekenden fornøjelsen af at opleve globetrotter og eventyrer M. Rexen in-action, da han gav en af de bedste koncerter på dette års UHØRT festival, og vi faldt pladask for kunstnerens originale, mystiske og kringlede univers. Derfor kan vi med begejstring bringe nyheden om, at M. Rexen er aktuel med sin eksperimenterende debutsingle “Love in three stages”.
Med sin nye single tager M. Rexen os med på en knap syv minutters intens og følelsesmæssig rejse, hvor tre forskellige stadier af kærlighed markeres i sangens tre forskellige afsnit.
Sangen indledes af en smuk, melankolsk stemning, der bevæger sig over i et mere håbefuldt, opløftet og nærmest storslået afsnit, for til sidst at nå en ganske skrøbelig afslutning. Rexen leverer en indtagende og intens vokalpræstation, og markerer sig derudover som en glimrende historiefortæller.
I pressemeddelelsen forklarer Rexen, at sangen handler om både at give slip, men også at lære og lade sig vokse af kærligheden på godt og ondt. Her trækker han på sin egen personlige erfaring, og konstaterer at han gerne vil blive bedre til at elske og blive elsket. Selvom “Love in three stages” netop er kommet på gaden, er det hele 8 år siden at tonerne til sangen begyndte at hvirvle rundt i hovedet på kunstneren. Her har den fået lov til at vokse og udvikle sig – og vi er ret glade for det færdigbryggede resultat.
Med “Love in three stages” løfter Rexen sløret for, hvad vi kan forvente os af det kommende album An Endless Sea of Honey, der kommer til at udgøre første halvdel af værket The United Kingdoms.
Vi anbefaler helt sikkert at du går på opdagelse i Rexens snørklede univers med sangen “Love in three stages”. Du kan høre den nye single herunder:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com