fbpx

NORDISKE HITS // UGE 34

Foto: Cecilie Dimma//PR

Vores Nordiske Hits-playliste er tilbage efter sommerferien og opdateret med hele 25 nye numre fra dygtige nordiske talenter. Her er tre højdepunkter og 22 andre solide tracks at tjekke ud.

Shiny Darkly – ”New Country”

Det danske rock-band Shiny Darkly har netop udgivet singlen “New Country”, som giver en smagsprøve på, hvad vi kan forvente af deres kommende album Bronze. Nummeret byder på pulserende, stærke rytmer og vedvarende bas-riffs, der sammen med forsanger Kristoffer Bech’s karakteristiske stemme giver sangen en dyster og melankolsk identitet. Der er ingen tvivl om, med ”New Country” ude tyder det på, at man kan forvente sig store ting af Shiny Darkly’s kommende album, der lander den 14. september.

NOTD – ”Been There Done That (feat. Tove Styrke)

“Been There Done That (feat. Tove Styrke)” er en rigtig weekend-banger kreeret af den svenske producer-duo NOTD. Nummeret er et stærkt klubhit i bedste svenske stil med Tove Styrke sprøde vokal som prikken over i’et. Fans af The Chainsmokers bør spidse øre til nummeret her, der højst sandsynligt vil sætte gang i de fleste natklubbers dansegulv.

Cecilie Dimma – ”Liquid Diet”

Sidst men ikke mindst har vi nummeret “Liquid Diet” fra den UHØRT-aktuelle sangerinde Cecilie Dimma. Sangen, der er første track på hendes nyudgivet EP Addicted to the Drama, er et underspillet electropop-nummer, der aldrig rigtig eskalerer, men flyder stille og roligt derudaf i god tråd med nummerets tema: “liquid diet//running through my bloodstream […] liquid diet//nothing but a bad dream,” synger hun med en vokal, der også fører nummeret i en mere R&B’et retning.

Ellers tilføjet:

SAARA – “Sangria”
Bobby Shams – “Bispebjerg”
Clara Mae – “Rooftop”
Cirkus Livet – “När mörkret faller”
Clara – “Slippin’”
A Kind Of Man – “Teddy Love”
Ral – “Peculiar Julia”
Snavs – “Turn Left”
Go for Gold – “Together Through Life”
Mr. Koifish – “The End – 01”
RH – “Gimade (feat. AMRO)”
Bad Birthday – “Lines intro Curls”
Summers – “Reborn”
Ditlev – “Tiden Står Stille”
Alex Mattson – “Anything (feat. RØRY)”
Vic Shinobi – “More Like You”
Tungevaag & Raaban – “Bad Boy (feat. Luana K)”
Ina Wroldsen – “Favela”
Lasse Laurentius – “Helt Anderledes”
Jamaika – “Abu Debe”
Robyn – “Missing U”
Fundi Wake – “Who Dat”

Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com