fbpx

serpentwithfeet vender tilbage til Danmark

Foto: PR

Den eksperimentelle falsetmester og queer-kunstner serpentwithfeet vender den 11. november tilbage til Danmark for anden gang i år.
Vi håbede allerede i tilbage i oktober 2016, at serpentwithfeet ville aflægge Danmark visit, da vi traditionen tro udgav en ønskeliste til næste års Roskilde Festival. Det skete ikke, og der skulle gå en del tid, før soul-artisten fik Danmark på turnékortet. Det skete således første gang denne sommer, da han gav en bevægende koncert på Haven Festival, som blandt andet fik følgende ord med på vejen fra vores anmelder:
Josiah Wises stemmebånd må have været rødglødende, da han forladte scenen, for han viste sig gennem hele koncerten som en ustoppelig fraseringskonge, magtpræstationen var så konstant, at man til tider glemte at tænke over det tekniske niveau. det ene ufattelige vokaltrick overgik det andet, og man blev derfor gang på gang mindet om – og overrumplet af – det enorme talent, der uden tvivl har langt mere potentiale gemt i sig.
Så det er godt nyt, at Josiah Wise, amerikaneren bag, nu igen slår vejen forbi Danmark med sit stadig aktuelle debutalbum soil i bagagen. Det genrebrydende album byder på alt fra R&B og soul til gospel og elektronisk og har høstet stor anerkendelse både herhjemme og i udlandet især.
Vi forventer storladenhed og gåsehud, når serpentwithfeet spreder eksperimentelle toner udover Lille VEGA til november.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com