fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 33

Foto: Dizzy Fae // Die Young

Ugens Uimodståelige er tilbage efter en længere sommerferie. Spillelisten er vores bud på de bedste nye numre fra både danske og internationale artister, store som små.
Som du måske ved, opdaterer vi hver fredag vores Spotify-playlist Ugens Uimodståelige med al det nye musik, vi finder mest uimodståeligt for tiden. Efter en god sommerferie er vi nu tilbage, og det er med hele 25 nyere skæringer, der byder på alt fra hård hiphop til koncertaktuelt slacker-rock og en perfekt duet. Vi guider dig lige igennem tre favoritter, og så kan du ellers gå på opdagelse i resten nedenunder.

Kurt Vile – “Loading Zones”


Det er altid en god dag, når der pludselig dukker et nyt Kurt Vile-nummer op på new release-radaren. Det var det også, da “Loading Zones” kom på gaden den 16. august. Kongen af slacker-rock har endnu engang leveret en perfekt kombination af legesygt guitarspil, uforudsigelig og alligevel satans fængende melodistykker og “vi-cruiser-ud-ad-en-uendelig-motorvej”-feel. Med denne her på banen kan man kun glæde sig endnu mere til, at han den 16. oktober gæster Store VEGA.

Dizzy Fae – “Lifestyle”


Amerikanske Dizzy Fae er stadig et spritnyt navn på pop-scenen, og et virkelig interessant et af slagsen. Vi placerede hende i starten af året på vores liste over internationale artister, man skal holde øje med i år, og den påstand holder vi helt og holdent fast i efter fredagens udgivelse af “Lifestyle”, som er blot anden single siden sidste års “Don’t Hate for Me” og mixtapet Free Form Mixtape. “Lifestyle” starter helt 80’er-agtigt ud med en disko-klingende intro, men udvikler sig til en regulær pop-banger med Faes attitudefulde og velklingende vokal i centrum.

Cuco & Clairo – “Drown”


Det er skønt, når to kunstnere man crusher på går sammen om et nummer. Cuco og Clairo er to kunstnere, vi crusher på, og de gik i slutningen af sidste måned sammen om et nummer. “Drown” hedder det, og det er en døsig duet, der på bedste vis forener begge kunstneres forførende bedroom-universer med Clairos bløde vokal og Cucos chillede produktioner. Vi havde, ligesom Dizzy Fae, tidligere på året Clairo på listen over artister, du skal holde øje med i 2018, og havde vi været hurtige nok, var Cuco med garanti også endt der. Så hermed en opfordring til at skrive begge navne bag øret.

Ellers tilføjet:


Jess Glynne – “All I Am”
Migos – “Is You Ready – From “Mile 22″”
Col3trane – “Tyler”
slowthai – “Drug Dealer”
Hak Baker – “Thirsty Thursday”
The 1975 – “TOOTIMETOOTIMETOOTIME”
Stefflon Don feat. Future – “What You Want”
6LACK – “Nonchalant”
Camila Cabello feat. Swae Lee – “Real Friends”
Sam Fender – “Dead Boys”
Christine and the Queens – “5 dollars”
The Kooks – “Chicken Bone”
Elle King – “Shame”
Nina Nesbitt – “Loyal to Me”
Quavo – “B U B B L E G U M”
Nicki Minaj feat. Swae Lee – “Chun Swae”
J. Cole – “Album of the Year – Freestyle”
Troye Sivan – “Animal”
Robyn – “Missing U”
Petite Noir – “Blame Fire”
Santigold feat. Shenseea – “Don’t Blame Me”
Maggie Rogers – “Give A Little”

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com