fbpx

At Pavillon byder på solid, østrigsk indie-rock med singlen “Lions”

Foto: Catalina Körber

Den østrigske gruppe At Pavillon er på gaden med deres tredje single-udspil, i form af den frembrusende ørehænger “Lions”. Bandet kan i øvrigt opleves på Reeperbahn Festival, der løber af stablen i næste uge.
Bag den østrigske firkløver At Pavillon, gemmer sig de fire gutter Mwita Mataro, Bernhard Melchart, Paul Majdzadeh-Ameli og Tobias Kobl, der netop er på banen med det lækre indie-rock nummer “Lions”. Gruppen leverede tidligere på året en bemærkelsesværdig præstation med singlerne “All Eyes On You” og “Stop This War”, der strøg direkte ind i både nationale såvel som internationale radiofrekvenser.
Her på redaktionen er vi ret så vilde med gruppens nye single “Lions”. De solide trommer marcherer fremad, mens både funkede og rockede guitarriffs og basgange gør nummeret særligt overbevisende. Prikken over i’et finder vi i den karakteristiske og særligt rockede vokal. “Lions” fremstår på mange måder som en overlegen og velkomponeret ørehænger, der på nogle områder læner sig op af den velkendte Arctic Monkey-sound.
Den Wien-baserede kvartet har allerede gjort sig bemærket i musikbranchen, og har blandt andet gæstet den østrigske Frequency Festival, samt late-night TV-showet “Willkommen Österreich”. I næste uge kan de opleves in-concert i Hamborg på den tyske Reeperbahn Festival, men indtil da kan du give dem et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com