fbpx

Black Belt Eagle Scout flager med de indianske rødder på singlen “Indians Never Die”

Foto: Jason Quigley

Den amerikanske kunstner Black Belt Eagle Scout trækker de indianske aner med ind over sine musikalske projekter. Nu er hun aktuel med singlen “Indians Never Die”, der er akkompagneret af flot og stemningsfyldt video.
Vi har netop fået øje på den amerikanske multikunstner Black Belt Eagle Scout, der nu er aktuel med den ørehængende single “Indians Never Die”. Bag kunstnernavnet gemmer sig queer-artisten Katherine Paul, der på singlen flager med sine indianske aner. Selv voksede hun op i indianerreservatet Swinomish Indian Tribal Community, hvor den lokale og tribale musik havde en ganske særlig betydning for hendes musikalske karriere. Om musikken udtaler Paul:
When I was younger, my only form of music was through the songs my ancestors taught the generations of my family. Singing in our language is a spiritual process and it carries on through me in how I create music today.
“Indians Never Die” er den tredje single i rækken, i kølvandet på “Soft Stud” og “Just Lie Down”. De tre singler er forløbere for artistens debutalbum Mother Of My Children, der er på gaden den 14. september.
Paul er et omvandrende musikalsk multitalent, der både skriver og spiller alle instrumenter og vokaler på albummet. Når man lytter til “Indians Never Die”, overvældes man af musikkens simple, melodiske karakter, og Pauls fine og skrøbelige vokal skaber sammen med nummerets bløde lyd en organisk fornemmelse. Selv samme feeling kommer til udtryk i den akkompagnerende musikvideo, optaget i “the ancestral lands of the Chinook, Chinnuk Wawa and Tillamook tribes”, hvor Katherine Paul danser, synger og spiller i smukke naturomgivelser. Black Belt Eagle Scout leverer et flot og stemningsfyldt univers, hvor både nummer og video groundes i naturen og det organiske.
Det tegner lovende for den talentfulde multiartist, og vi glæder os meget til at høre det kommende debutalbum. Du kan opleve den flotte single og musikvideo her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com