fbpx

Christine and the Queens udgiver dragende musikvideo til sangen “La Marcheuse”

Foto: Jamie Morgan

Christine and the Queens’ kommende album Chris er lige på trapperne, og som et ihærdigt forsøg på at pirre ekstra meget til sine spændte fans’s forventninger, har den unge franskmand nu udgivet en dragende musikvideo til singlen “La Marcheuse”.
Om kun to dage udkommer Christine and the Queens’ andet studiealbum Chris, og den unge franske kunstner er kommet albummet i forkøbet med flere lækre singler. Tilbage i august udgav Christine singlen “5 dollars”, hvor hun smukt legede med tabuer og gjorde op med fordomme. I den henseende udgav hun i samarbejde med instruktøren Colin Solal Cardo, en stærk musikvideo som på smukkeste vis illustrerede sangens symbolske budskaber.
Senere i august udgav den inspirerende sangerinde så endnu en sang forud for det kommende album i form af singlen “La Marcheuse”. Sangen, der oversat betyder vandreren (på engelsk The Walker), synges kun på fransk og er endnu en lækkerbisken, hvor 80’er-inspirerede toner går perfekt i spænd med den dragende kunstners smukke og karakteristiske vokal. Nu har den franske så igen i samarbejde med Colin Solal Cardo udgivet en dragende musikvideo fyldt med symbolske elementer.
Den nye musikvideo til “La Marcheuse” starter ud med at vise den unge Christine slentre langs en vej i et tørt, solskoldet og nærmest dødt landskab. Efter lidt tid går den unge kvinde, som er iført tøj der ligner en feminin udgave af en tyrefægters uniform, ind i en slidt og udkørt by. Imens hun går igennem byen, starter hun ud med, nærmest oprørsagtigt, at smide sin jakke. Dernæst følger man skiftevis sangerindens sårede ansigt og en række mennesker, der hver især med spørgende og uforståelige blikke betragter den unge kvindes oprørske attitude og opførsel. Til sidst, og stadig under stor og forundrende bevågenhed fra landsbyens beboere, møder Christine en sort tyr, som hun stille og roligt i selskab med forlader den triste by.
Udover at selve nummeret er endnu en lækkerbisken kreeret ud fra Christine and the Queens’ musikalske univers, så formår den franske sangerinde, i samarbejde med instruktør Colin Solal Cardo, igen at skabe en musikvideo der smukt illustrerer sangens budskaber. Hvor det i singlen “5 dollars” var et mere seksuelt budskab der lå bag, så er sangen “Le Marcheuse” mere et oprør mod en af de mange macho-kulturer der eksisterer i denne verden.
Glæd dig til at Christine and the Queens nye album Chris udkommer den 22. september, og varm i mellemtiden op med den nye dragende musikvideo til singlen “Le Marcheuse” herunder:

Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com