fbpx

Danske Selma Judith slipper den ærlige debutsingle “Kind of Lonely” med den tilhørende intime musikvideo

Foto: Carla Eleonora Feigenberg

Den Københavnbaserede sangerinde Selma Judith er på banen med en den super sprøde debutsingle “Kind of Lonely”, og inviterer helt ind i intimsfæren med den tilhørende flotte og inderlige musikvideo, der er filmet i musikerens eget hjem.
Den unge kunstner Selma Judith er sluppet utrolig godt fra sin førstesingle “Kind of Lonely”, som vi må indrømme, vi er ret så begejstrede for her på redaktionen. Man har de sidste 3 måneder kunne høre “Kind of Lonely” på kunstnerens Soundcloud, mens nummeret først officielt ramte diverse streamingtjenester i går, i følgeskab med den spritnye video. Mens artisten i første omgang banede sig vej ind i musikbranchen med sit talent for at spille harpe, har hun nu kastet sig over sangskriverkunsten.
Den 23-årige sangerinde og musiker blev i sommers udpeget som Ugens Kanon i DR’s KarriereKanonen i uge 23, og har trods hendes unge alder allerede boltret sig både på den nationale og internationale musikscene. Ud over et samarbejde med både MØ og den danske producer Vera, har Selma under dette års HAVEN Festival indgået i koncertkollaborationer med ingen ringere end The National-medlemmerne Aaron og Bryce Dessner.
Med “Kind of Lonely” byder Selma på et smooth og melodisk R&B-univers, der særligt brillerer med sangerindens skrøbelige og bløde vokal. De dæmpede basgange og rolige rytmeslag bidrager med et nærmest underspillet touch, der får nummeret til at fremstå rent og ærligt. Samme feeling er på spil i den tilhørende musikvideo, hvor vi inviteres ind i privaten, i Selmas egen Københavnerlejlighed. Filmen er taget i ét take, hvor man følger sangerindens bevægelse rundt i lejligheden. Ud over den sårbarhed der helt tydeligt kommer til syne, åbner Selma op for den inderste intimsfære gennem den nøgenhed der finder sted i videoen.
Ifølge den unge kunstner forsøger førstesinglen at indfange en fragmenteret og splittet kærlighed, der både kan give dig den ekstatiske kærlighed, men som også ofte bringer en smertelig slutning.
Vi er ret glade for det første singleudspil fra Selma, og glæder os til at give den kommende EP et lyt. I mellemtiden kan du høre og se den unge sangerindes debut nedenfor.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com