fbpx

Danske Thøger Dixgaard annoncerer danmarksturné i 2019

Foto: Sophus Wolf

Den danske popsnedker Thøger Dixgaard har langsomt, men sikkert, sneget sig ind i danskernes hjerter, og annoncerer nu Danmarksturné i foråret 2019.
Siden udgivelsen af debutsinglen “Former” i 2014, har Thøger Dixgaard haft vind i sejlene på den danske musikscene. Med EP’erne OK fra 2015 og Pæn fra 2018, har Thøger bevist, at han er i stand til at brygge cathcy, rolig og underspillet hverdagspop, hvor numre som “Blød Inden I” og “CTRL-Z” har floreret som ørehængere hos popglade danskere. Ud over at være en af bagmændene i den aarhusianske hiphopgruppe Flødeklinikken, har kunstneren blandt andet samarbejdet med den unge popgruppe Barselona, og kombinationen af hans lækre toner og finurlige lyrik har sat skub i hans musikalske solo-karriere med rygende fart.
Hvis du ikke allerede har oplevet Thøger Dixgaard live på nogle af sommerens mange koncerter og festivaler, får du nu rig mulighed for dette. Den danske artist har netop annonceret ikke mindre end 21 koncerter rundt omkring i landet, med start i foråret 2019. Du kan give Thøgers solide pop et lyt nedenfor.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com