fbpx

Danske WATWFTCTKI lancerer ny stemningsfuld musikvideo til singlen “Out Of Doubt”

Foto: Alexander H. Jespersen

Den danske trio We Are The Way For The Cosmos To Know Itself (WATWFTCTKI) var den 10. august på gaden med singlen ’Out Of Doubt’, og er nu klar med den tilhørende stemningsfulde musikvideo.
Singlen “Out Of Doubt” er den 2. single fra WATWFTCTKI‘s kommende debut-EP, der udkommer til oktober. Sangens lette og bløde vibes spiller sammen med den melodiske synth og
den florlette, skrøbelige vokal. Trommerne er tight, og giver nummeret en fremadskridende og opløftende karakter, som gruppen selv betegner som cosmic pop. På mange måder bringer nummeret et simpelt og lækkert setup, som netop afspejles i den stemningsfulde musikvideo.
“Out Of Doubt” ligger i forlængelse af singlen “Flashbacks”, der udkom som den første single på EP’en i april, og som hurtigt fik medfart, både på det nationale og internationale marked.
Derudover er gruppen tidligere blevet udtaget til Karrierekanonen, hvilket gav dem mulighed for at optræde både på SPOT og på Skanderborg Festival.
Vi glæder os meget til at høre det færdige resultat af debut-EP’en til oktober, men indtil da kan i dykke ned i WATWFTCTKI’s drømmepop-univers med musikvideoen nedenfor.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com