fbpx

Den amerikanske rapper Chynna giver vinterkoncert på dansk grund

Foto: PR

Der er dømt hardcore rap i lange baner, når det amerikanske talent Chynna lægger vejen forbi Danmark. Kunstneren har netop annonceret koncert på VEGA den 2. december.
Vi er ret begejstrede for nyheden om, at den New York-baserede rapper Chynna svinger forbi København, hvor hun for alvor kan tø din december måned op med en brandvarm omgang rap.
Bag kunstnernavnet finder vi den 24–årige Chynna Rogers fra Philadelphia. Den unge artist startede i sin tid i lidt andre karrierebaner, da hun shinede som model hos modelbureauet Ford, men med base tæt på New Yorks hiphop-miljø fik Rogers øjnene op for rappen, og venskabet med A$AP Yams og rapkollektivet A$AP Mob inspirerede den unge kunstner til at kick-starte sin rap-karriere. Chynna er kendt for at indtage scenen med en særlig autenticitet, blandt andet når hun hudløst ærlig rapper om emner som stofmisbrug, moderens død og depression. Og det er netop kunstnerens egne erfaringer med disse emner, der har sat skub i ord-snedkeriet.
Der er solid og velproduceret rap på tapetet, når Chynna gæster Lille VEGA den 2. december – du kan give hende et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com