fbpx

Det britiske hiphop-stjerneskud Little Simz er tilbage med den unikke single “Offence”

Foto: Jack Bridgland

Næsten to år efter udgivelsen af sit storroste album Stillness in Wonderland er den engelske hiphop-artist Little Simz endelig ude med nyt øreguf i form af den lækre single “Offence”.
Den engelske hiphop-artist Little Simz har flere albums bag sig, hvor især Stillness in Wonderland fra 2016 høstede stor og positiv opmærksomhed. Derudover har den unge sangerinde fra London blandt andet arbejdet sammen med den verdenskendte gruppe Gorillaz, hvor hun udover at feature på nummeret ‘Garage Palace’ også har turneret med gruppen og optrådt som special guest på store scener rundt omkring i verden.
I går udgav den unge kvinde så endelig ny musik i form af singlen “Offence” som understreger, at hun er et kæmpe musikalsk talent, som verden med stor sandsynlighed vil se meget mere til. “Offence” er et lettere ukonventionelt track, hvor dyb bas, rå tromme-lyde og spøjse melodier går hånd i hånd med den unge sangerindes karakteristiske vokal. Nummeret har en helt distinkt lyd der i samspil med Little Simz’s gennemtænkte lyrik skaber et anderledes men gennemført og super fedt nummer. Om nummeret, og sine tanker bag det, udtaler den unge englænder:
– Jeg er virkelig spændt på at dele ny musik med resten af verden. “Offence” føles som den helt rigtige start. Jeg kan slet ikke vente med at dele endnu mere.
Med opmærksomhed fra nogle af musikindustriens mastodonter som Kendrick Lamar og Lauren Hill, samt et pokalskab der allerede indeholder et utal af musikpriser, virker det heldigvis som om, at verden kommer til at se meget mere til den unge englænder. Vi glæder os til at følge med i, hvad den unge kunstner kommer til at udgive af musik, når hun smukt blander genrer som R&B, hiphop, soul og jazz og derigennem skaber sit helt eget og unikke musikunivers. Mens vi spændt venter på mere fra Little Simz, kan du lytte til den nye single “Offence” herunder, der kan sparke gang i denne solskinsrige tirsdag.

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com