fbpx

Det danske indie-folk band Death Machine teaser gruppens tredje album med singlen “Isle of Mine”

Foto: Jess Bang

Den Københavnbaserede kvartet Death Machine hilser efteråret velkommen og teaser samtidigt for gruppens tredje album, med den stemningsfyldte førstesingle “Isle of Mine”.
Den danske firkløver Death Machine er i fuld gang med at brygge på deres kommende album, der vil være den tredje af slagsen. Bag kunstnernavnet finder vi de fire gutter Morten Ørberg, Sven Busck, Simon Christensen og Jesper Mogensen der har brugt det meste af sommeren på at gøre albummet og deres nyeste single “Isle of Mine” helt spiseklar.
Gruppens singleudspil “Isle Of Mine”, der er noget af en ørehænger, tegner lovende for gruppens kommende album. Med et laid-back beat slås en næsten mystisk tone an, mens Jesper Mogensens melodiske og afdæmpede vokal flyder let hen over nummeret. De underspillede og stemningsfyldte toner er som skræddersyet til det tidlige efterår, så du kan roligt smide “Isle of Mine” på højtalerne når du smider dig på sofaen.
Death Machine har høstet en god portion anerkendelse for deres tidligere udgivelser, og blev blandt andet nomineret til prisen for Årets Danske Navn af Gaffa for deres andet album Cocoon fra 2017. I efteråret kan den Københavnske firkløver opleves in-concert, når de indtager både danske og internationale scener. I mellemtiden kan du lytte til “Isle of Mine” og se den tilhørende video her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com