fbpx

Garvede musikere præsenterer det nye label Emailing While Intoxicated Records

Foto: Mr. Koifish // Mads Bergland

Et nyt pladeselskab har set dagens lys, og slår i den forbindelse dørene op til releasefest fredag den 21. september. Med garvede musikere fra Turboweekend, Broke og Reptile Youth som fouding fathers, lægger det nye label Emailing While Intoxicated Records godt fra land.
Pladeselskabet Emailing While Intoxicated Records (EWI) fik sin spæde begyndelse i 2017, hvor rutinerede, kreative musikere så sit snit til at ændre kurs i retningen mod nye udfordringer i musikbranchen. Bag det danske label finder vi Morten Køie, Mads Bergland og Martin Øhlers Petersen, der blandt andet har spillet i de danske bands Turboweekend, Reptile Youth og Broke.
Pladeselskabet Emailing While Intoxicated Records skydes i gang med en releasefest fredag den 21. september, der byder på lækre toner fra fire forskellige artister, og intet mindre end tre debutkoncerter. Man vil blandt andet kunne opleve pladeselskabets egen Morten Køie, der efter Turboweekends opbrud i sommeren har kastet sig over sit nye solo-projekt Mr. Koifish. Tidligere på året gav vi Køie rosende ord med på vejen, i forbindelse med udgivelsen af den velproducerede debutsingle “The End”. Endnu et tidligere Turboweekend-medlem lægger vejen forbi, når producer og multiinstrumentalist Anders Stig Møller indtager scenen med sit soloprojekt The Case.
Derudover byder aftenen på musik fra sangskriver og producer Maria Leth Schützes soloprojekt Alto Aria, der netop slipper singlen “I See You” løs den 21. september. Slutteligt giver endnu en EWI-grundlægger koncert, når musiker og producer Mads Bergland afrunder releasefesten med en filmisk performance.
Vi håber på at opdage mange nye og spændende kunstnere fra EWI-selskabet. Uanset hvad, lyder det som om, det bliver en god aften i label-lanceringens tegn, når EWI slår dørene op til fest på ALICE cph.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com