fbpx

Glem alt om K-Pop og kedelige fordomme: Sydkoreanske Say Sue Me fortryller med stemningsfuld surfrock

Foto: Jeongran Park

Vi glæder os helt vildt til at høre “Just Joking Around” live, når sydkoreanske Say Sue Me gæster Ideal Bar den 29. oktober.
Det er sjældent, at Sydkorea indgår i artiklerne her på redaktionen, men det har den gjort i løbet af året, efter vi har fået øjnene op for Busan-baserede Say Sue Me. Bag gruppen finder vi sangerinden Sumi Choi, guitaristen Kim Byungkyu, bassisten Jae Young og trommeslageren Kang Semin, der tilsammen er leveringsdygtige i surfinspireret indie-rock. Gruppen debuterede med albummet We’ve Sobered Up i 2014, og fulgte i foråret 2018 op med andet album Where We Were Together. I sidste måned udgav kvartetten det lækre og melodiske nummer “Just Joking Around”, der har vist sig at være noget af en ørehænger.
Den sydkoreanske gruppes musik-skills er solidt plantet i den helt traditionelle rock-feeling. Med “Just Joking Around” giver gruppen en rolig og stemningsfyldt vibe, hvor de bløde guitarriffs akkompagneres af Sumis luftige og florlette vokal. Det er solid og velspillet indie-rock, der tilmed både er inspireret af surfermiljøet i Busan og 90’er-pop-rock som Pavement og Yo La Tengo.
Vi anbefalede dig at se dem, hvis du lagde vejen forbi The Great Escape Festival i England tidligere på året, men det er ærligt talt langt mere belejligt bare at fange dem herhjemme. Det sker den 29. oktober på Ideal Bar i København.
Giv nummeret “Just Joking Around” et lyt her:

“Just Joking Around” var desuden en del af en dobbeltsingle, så når du er færdig med “Just Joking Around”, kan du jo passende give dig i kast med makkeren “B Lover”:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com