fbpx

Jay Som og Justus Proffit er ude med singlen “Invisible Friends” forud for kommende EP

Foto: Ebru Yildiz


Der er Oasis-inspireret alternativ rock over højtalerne med det nye nummer “Invisible Friends” taget fra den kommende EP fra Jay Som og Justus Proffit.

Vores dem-skal-du-holde-øje-med-i-2018-artist Jay Som har slået sig sammen med den Los Angeles-baserede singer-songwriter Justus Proffit, og de udgiver på fredag den 28. september EP’en Nothings’ Changed.

Titelnummeret “Nothing’s Changed” var en stille, alternativ lofi-folkrockballade, med Profitts stemme i fokus, og Jay Soms (Melina Duterte) bløde vokal som smuk harmoni. Her overfor står den nye single “Invisible Friends”, som forekommer langt mere hård og psychet i udtrykket, stadig med Profitts vokal som den mest markante, og Dutertes som fint modspil.

Proffit og Duterte har udtalt om sangen, at de søgte en større lyd på “Invisible Friends”, som blandt andet er inspireret af Oasis og 90’er rock. Vi glæder os meget til at høre, hvad de resterende tre numre har at byde på, for indtil videre tegner det meget lovende.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com