fbpx

Koncertanbefalinger // uge 36

Foto: Fribytterdrømme//Peter Troest

Vi er tilbage fra sommerferien og klar til igen at kaste vores ugentlige koncertanbefalinger efter dig. Vi giver dig her fire koncerter som du kan nyde glæde af sidst på ugen. Ugens line-up byder på alt fra god solid syrerock til pulserende klubbing-vibes.

Fribytterdrømme


Hvornår: Torsdag den 6. september
Hvor: Orangeriet, Tivoli
Der er dømt syrerock for alle pengene, når gutterne fra Fribytterdrømme giver koncert på Orangeriet i Tivoli på torsdag. Den danske gruppe høstede med albummet “Superego” fra 2017 hele fem stjerner fra vores begejstrede anmelder, og har tilsvarende modtaget stor ros for deres gedigne live-optrædener. Gruppen kiggede i april måned forbi vores redaktion, til en lille sludder for en sladder, så du kan lære lidt om gutterne fra Fribytterdrømme i denne sofasession-video.

Cosmo’s Midnight


Hvornår: Torsdag den 6. september
Hvor: Lille VEGA
Bag den australske duo Cosmo’s Midnight gemmer sig tvillingerne Cosmo og Patrick Liney, der leverer dansabel elektropop for alle pengene. Den Sydneybaserede duo skaber musik, der flirter med både funk, pop og R&B, mens den pulserende bas og elementer af synth nærmest skaber en lounge-agtig stemning. Duoen, der udgav EP’erne Surge i 2013 og Moments i 2015, debuterede i juni måned i år med elektropop albummet What Comes Next, hvor de unge artister har arbejdet sammen med anerkendte kunstnere som australske Boogie og svenske Tove Styrke.

Julien Baker


Hvornår: Fredag den 7. september
Hvor: Hotel Cecil
Den unge amerikanske musiker Julien Baker slipper de folk’ede rødder løs i København, når hun fredag den gæster Hotel Cecil. Udover at bidrage med melodiske og smukke singer/songwriter- skills, kommer den Memphis-baserede sangerinde med sin personlighed også med et friskt, kulturelt pust. For udover at Baker er bosat i den amerikanske sydstat Memphis, er hun selv både queer og kristen, hvilket må siges at være en ret speciel kombination. Sangerinden, der i 2016 var aktuel med debutalbummet Sprained Ankle, har opnået international bevågenhed med sit seneste album Turn Out the Lights fra 2017.Barkers skrøbelige og følsomme musik bryder til tider ud i musikalsk aggressivitet, som vi forestiller os kan sætte rammen for en fortryllende oplevelse på scenen.

Sofi Tukker


Hvornår: Søndag den 9. september
Hvor: Lille VEGA
Den dynamiske duo Sofi Tukker er en sammensmeltning af Sophie Hawley-Weld og Tucker Halpern – en New York-baseret fusion, der er leveringsdygtige i en gedigen omgang jungle-pop. De pulserende beats, rigelige mængder synth- og elektropop samt finurlige lyddetaljer giver os associationer til en solid gang clubbing. Alt dette spices up med eksotisk percussion og bossa-nova-rytmer, der afspejler Sophies portugisiske aner.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com