fbpx

Lewis Capaldi viser skjulte talenter i den nye musikvideo til “Grace”

Foto: PR


Lewis Capaldi er tydeligvis i gang med at tage Verden med storm. I fredags landede det nye singleudspil “Grace”, som allerede i løbet af weekenden rundede 500.000 streams. Nu er den talentfulde skotte klar med en opfølgende musikvideo, hvor han viser nye sider af sig selv.

Selvom Lewis Capaldi kun har haft gang i sin musikalske karriere i lige knap et års tid, har han allerede indkasseret mere end 155 millioner streams på stærke singler som “Bruises” og “Lost On You”. Med juni-nummeret “Tough” blev den skotske sangfugl tilmed udvalgt til BBC Radio 1’s eksklusive “Brit List”.

Og der stopper cadeauerne tilsyneladende ikke. Capaldi har nemlig fået sig et par udtalte fans i ingen ringere end internationale stjerner som Ellie Goulding, Niall Horan og Sam Smith. I foråret figurerede det unge musikalske talent da også som opvarmning for Sam Smith, da sangeren gæstede Royal Arena.

I fredags var der nye toner at høre fra Capaldi, der udkom med nummeret “Grace”. Endnu en velproduceret popballade, der indhylles af skottens rå, rørende og samtidig yndefulde vokal. Nu er han også klar med en opfølgende musikvideo til den nye single. Her bliver vi klar over, at skotten umiddelbart har gemt på skjultetalenter. For i videoen får vi nemlig lov at se Capaldi udfolde sig på dansegulvet – på en stripklub – i bedste “The Full Monty”-stil.

En handling, der umiddelbart først vækker stor forargelse blandt stripklubbens gæster. Men efter et par minutter, hvor Capaldi giver den hele armen i en velkoreograferet dans, er hans publikum vidst ikke helt så utilfredse længere.

Tilbage i juni blev det desuden annonceret, at Lewis Capaldi lægger vejen forbi VEGA til november. Koncerten blev udsolgt på blot en uge, hvilket i den grad vidner om, at vi altså også er helt vilde med skotten herhjemme i Danmark.

Tjek den nye video fra Lewis Capaldi ud herunder:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com