fbpx

Little Simz slipper det stærkt attitudefulde track “BOSS”

Foto: Jack Bridgland

Den britiske hiphop-artist Little Simz søsætter endnu et slagkraftigt nummer, i form af statement-singlen “BOSS”.

Det er ikke mere end en uge siden at vi skrev om den britiske rapper Little Simz, hvor vi ret begejstrede bragte nyheden om kunstnerens seneste single “Offence”. Den unge hiphop-artist har arbejdet på højtryk for at få hendes nye musik smedet sammen, og udtalte i forbindelse med Offence-udgivelsen:

“Jeg er virkelig spændt på at dele ny musik med resten af verden. “Offence” føles som den helt rigtige start. Jeg kan slet ikke vente med at dele endnu mere.”

Og der var noget om snakken for Little Simz, der virkelig ikke kunne vente med at dele mere musik – heldigvis! Den unge sanger og rapper er netop klar med den dugfriske single “BOSS”, der, som titlen angiver, er en stærk og attitudefuld fornøjelse.

Little Simz er trods sine blot 24 år en ret tjekket musiker med en del EP’er og albums i bagagen. Særligt høstede albummet Stillness in Wonderland fra 2016 stor anerkendelse i den internationale musikbranche, og briten er siden blevet “opdaget” af hit-mastodonter som Lauren Hill og Kendrick Lamar. Derudover kan den Londonbaserede artist skrive et samarbejde med verdenskendte Gorillaz på CV’et, hvor hun blandt andet har medvirket på albummet Humanz og har touret rundt med gruppen på deres verdenstourne. Som noget helt nyt kunne man i går høre et udsnit af en endnu ikke udgivet Little Simz-single i HBO-serien “Insecure”, så man må sige af den unge musikers blend af hiphip, soul og Jazz har fået medfart på den internationale musik- og medieplatform.

Vi glæder os til flere sprøde toner fra den talentfulde brite. Indtil da, kan du give det attitudespækkede “BOSS” et lyt her.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com