fbpx

Norske Chain Wallet er tilbage med den nye single “Ride”, som vil gøre enhver The War On Drugs-fan blød i knæene

Foto: Øyvind Halsøy


“Ride” er første udspil fra det kommende album, No Ritual, fra den alternative popgruppe Chain Wallet.

Vi fik første gang øjnene op for det dengang Bergen-baserede band Chain Wallet, da de i 2016 udgav singlen “Muted Colours” fra deres selvbetitlede debutalbum. Siden da har vi fulgt gruppen på sidelinjen og havde blandt andet glæden af at opleve dem live på sidste års by:Larm Festival i Oslo.

Nu er de igen tilbage, og det er med singlen “Ride”, som tegner virkelig lovende for det kommende andet album No Ritual. Med en skøn, dreven “on the go/der-ud-af”-feel og drømmende, melankolske undertoner ala dem vi fik på “Muted Colours” burde “Ride” falde i god jord hos alle fans af The War On Drugs og måske især The War On Drugs’ fantastiske “Red Eyes”, som på en eller anden måde har lidt samme nerve og energi som “Ride”.

Mens debutalbummet blev skabt i det regnfulde Bergen, er det kommende No Ritual blevet til på det turist- og surfer-befolkede Bore Beach (Borestanda på norsk).

På det kommende album har Chain Wallet arbejdet sammen med Chiara Cavallari fra det psykedeliske shoegaze-band FOAMMM. Om samarbejdet siger de:

– Vi har hatt lyst til å samarbeide med Chiara lenge, og hennes eteriske tilstedeværelse er heldigvis strødd utover hele dette albumet.

På debutalbummet fulgte man historien om en desorienteret og forvirret hovedperson og temaer som ambitioner, som ikke bliver til noget, forsøget på at give slip på det, der var, og isolation. Denne historie fører bandet videre på No Ritual, hvor hovedpersonen ifølge pressemeddelelsen desperat jagter nye symbolske meninger, men fortaber sig i en anden virkelighed.

Vi glæder os helt vildt til at høre, hvad No Ritual vil byde på. Med førstesinglen “Ride” ude tyder det indtil videre på, at det bliver rigtig godt. Lyt selv:

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com