fbpx

Pale Waves udgiver singlen “One More Time” forud for debutalbummet My Mind Make Noises

Foto: PR

Den britiske glitterpop-kvartet dropper i dag singlen “One More Time”, der er den sidste singlerelease forud for udgivelsen af det længe ventede debutalbum My Mind Make Noises, der slippes løs i morgen.
Vi kan vidst ikke skjule vores begejstring for det britiske goth-pop band Pale Waves. Vi har allerede skrevet en helt del om firkløveren fra Manchester, både da vi oplevede dem under dette års Great Escape Festival, og senest da vi i sidste uge tog os en snak med forsanger og frontfigur Heather Baron Gracie.
Heather, Ciara, Hugo og Charlie var tidligere i år på banen med deres anmelderroste debut-EP All The Things I Never Said, og lancerer i dag den lækre single “One More Time”.
Med “One More Time” viser kvartetten endnu engang, at de er leveringsdygtige i deres velkendte pop sound. Det pulserende og fremadstormende beat akkompagneres af fængende guitarriffs, en dundrende basgang og Heathers lækre og stilsikre vokal. Pale Wales lader med det nye nummer op til udgivelsen af deres kommende debutalbum My Mind Make Noises, der allerede rammer gaden i morgen.
Debutalbummet indeholder desuden singlerne ‘There’s A Honey”, ‘Television Romance” og “Kiss”, der alle er blevet taget godt imod. Det tegner altså ret lovende for morgendagens debutalbum, som du kan få en smagsprøve på her.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com