fbpx

Parcels er tilbage med groovy elektropop i form af singlen “Lightenup” og annoncerer dato for bandets kommende debutalbum

Foto: PR

Det australske band Parcels har hyppigt været omtalt her på redaktionen, og for at være ærlige, så er vi helt vilde med bandet. Nu er der endeligt nyt fra det rytmiske pop-band i form af den positive single “Lightenup” som giver en forsmag på, hvad man kan forvente af bandets kommende og nyligt annoncerede debutalbum.
Det australske band Parcels har i den seneste tid haft god vind i sejlene. Udover at bandet allerede har over 65 millioner streams og haft udsolgte koncerter rundt omkring i verden, så har gruppen ligeså optrådt i det amerikanske talkshow Conan samt samarbejdet med den franske og verdenskendte disco-duo Daft-Punk. Her på redaktionen har vi også ofte haft stor fokus på den australske fem-kløver, som da gruppen tidligere på året udgav singlen “Tieduprightnow” der gik rent ind hos os.
Vores redaktør brugte blandt andet følgende ord til at beskrive singlen:
Singlen er en forrygende blanding af lige dele indiepop og funky discoisque vibes med en karakteristisk basrundgang, Nile Rodgers-klingende guitar og svævende vokalharmonier.
I dag har bandet så udgivet endnu en single, der ligesom forgængeren også byder op til dans med funky rytmer og groovy disco-vibes, og indhyller lytteren i en retro-inspireret tidslomme. Stemnings- og melodimæssigt er sangen en flydende og rytmisk genialitet, hvor forsangerens karakteristiske stemme giver sangen en speciel og retro-agtig stemning. Singlen akkompagneres af en festlig musikvideo som bakker op omkring den spøjse og yderst lækre identitet, som bandet opnår gennem sin musik. Bandet udtaler selv i en pressemeddelelse om sangen:
– (it takes inspiration from) disco and funk and classic grooving music. And it was an important song to us because the lyrics come from the voice of the band. Usually the lyrics are personal. But these ones are really coming from the band. That’s the most representative of us.
Det australske band, som er bosiddende i den tyske hovedstad Berlin, har udgivet singlen som en forsmag på bandets kommende debutalbum, der er på gaden den 12. oktober. Indtil det nye album udkommer kan du se og høre den nye single herunder, og gå på weekend til lyden af lækker funk og groovy rytmer.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com