fbpx

ROXY JULES leverer solid elektro-rock til din fredag i form af singlen “Come Away With Me”

Foto: Johan Lei Gellett

Den danske singer/songwriter ROXY JULES er på gaden med den tunge elektrorock-single “Come Away with Me”, som en forsmag på sangerindens fjerde album der udkommer den 5. oktober.
Bag kunstnernavnet ROXY JULES gemmer sig sangerinden Julie Runa, der i 2011 debuterede med det selvbetitlede album ROXY JULES. Siden har de to albums ROXY JULES II og ROXY JULES III set dagens lys, mens det fjerde album er lige på trapperne. Den danske sangerinde har annonceret at ROXY JULES IV rammer diverse streamingtjenester den 5. oktober, og teaser nu for det kommende album med den nye single “Come Away with Me”.
Runa har tidligere fremhævet lyrikken som et vigtigt element i hendes sangskrivning, der akkompagneres af pulserende elektro-tunes. Dette er også tilfældet på den spritnye single, hvor pumpende beats og elektroniske elementer lader sig styre af Runas melankolske og flydende vokal. Alt i alt er “Come Away with Me” et meget tungt og råt, men også flot og stemningsfyldt track.
Singlen er, ligesom resten af det kommende album, udarbejdet i samarbejde med musiker og producer Valentin Kruuse. Du kan give den dugfriske single et lyt nedenfor.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com