fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 36

Foto: MØ // Fryd Frydendahl

Ugens Uimodståelige er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende, nye kunstnere.
I denne uge har vi føjet 14 lækre hits til listen, der med stor garanti kan kick-starte din weekend. I denne ombæring byder listen på alt fra smooth, laid-back R&B, hardcore hiphop, til toner fra underfundige MØ.

Amber Mark feat. DRAM – “Put You On”


Den amerikanske R&B-artist Amber Mark er på gaden med den supertjekkede single “Put You On”, hvor hun denne gang har slået pjalterne sammen med den anerkendte rapper DRAM. Vi har længe haft hende i kikkerten, blandt andet da vi i starten af året udpegede hende som en af de 18 internationale navne du skal holde øje med i 2018. Også denne gang formår den amerikanske sangerinde at strikke en god omgang soulet R&B sammen. Beatet er laid-back, bassen kører i lækre loops og synth’en er bølgende blød. Toppen af kransekagen består af Amber Marks bløde, fraserende vokal, der til tider bakkes op af skønne kor-harmonier. Nummeret groover derudaf, og ville være et perfekt soundtrack til weekenden.

MØ – “Way Down”


Den fynske pop-dronning har netop sluppet singlen “Way Down”, som næsten selvfølgeligt strøg direkte ind på vores Ugens Uimodståelige playliste. Den charmerende fynbo fyrer på singlen op for den velkendte MØ-sound, dog med et nyt tvist. Det er svært at stå stille til den skønne mikstur af danceable og eksotiske beats, der toppes af med en omgang fløjtespil. Siden debutalbummet No Mythologies to Follow fra 2014 har den danske kunstner udgivet EP’en When I Was Young i 2017. Nu er hun klar med den 3. single i rækken, som forløber for det kommende album Forever Neverland der er på gaden den 19. oktober i år. Dans weekenden godt i gang til nye toner fra MØ.

Logic – “Everybody Dies”


I denne uge har vi spicet Ugens Uimodståelige op med en gedigen omgang hiphop. Den amerikanske rapper Logic er netop på banen med singlen “Everybody Dies”, hvor bagmanden Bobby Tarantino leverer sprød, strømlinet rap akkompagneret af pulserende beats og en loopende basgang. Singlen er en lovende teaser for rapperens kommende album Young Sinatra 4, der er på gaden allerede den 28. september.

Ellers tilføjet:


Lukas Graham – “Love Someone”
Dua Lipa, Diplo, Mark Ronson – “Electricity”
AlunaGeorge, Cautious Clay – “Superior Emotion”
Hozier, Mavis Staples – “Nina Cried Power”
WIINSTON – “Substance”
Alice Merton – “Why So Serious”
Seinabo Sey – “Never Get Used To”
Jessie Reyez – “F*** Being Friends”
KOPS – “Gone – Live”
Slowthai – “Disney Land”
Aureola – “Body of Water”

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com