fbpx

VEGA-aktuelle Conner Youngblood er på banen med flot musikvideo til “Pizza Body”

Foto: Trevor Paulhus


Den amerikanske multiinstrumentalist Conner Youngblood er på banen med den stemningsfyldte musikvideo til nummeret nummeret ”Pizza Body” fra kunstneres seneste album. Han kan desuden opleves in-concert når han den 10. oktober lægger vejen forbi København.

Vi har gennem længere tid holdt et vågent øje med den amerikanske sanger og multiinstrumentalist Conner Youngblood og nævnte ham blandt andet som et af de 17 navne du skal holde øje med i 2017, hvor han samme år var blandt de nominerede til den prestigefyldte Anchor Awards hosted af Reeperbahn Festival. Vi er rent ud sagt ret begejstrede for den talentfulde musiker,
som vi tidligere på året havde fornøjelsen af at opleve på The Great Escape Festival 2018, hvor han imponerede med sin solo-performance. Her mestrede han både teknik og multiinstrumenter med hans en-mands-hær.

I august var den unge musiker på banen med sit længe ventede album Cheyenne, der følger op på debutalbummet Sketches fra 2012. Selvom kunstnernavnet måske trækker associationer til et hardcore hiphop-miljø, er det langt fra det der møder os i Conner Youngbloods musik. Udover at mixe genrerne folk, indie og pop, tilføjer den amerikanske musiker alverdens instrumenter til sin lydunivers, heriblandt banjo, harpe og sågar også klarinet. Han er tidligere blevet sammenlignet med indie-baronen Bon Iver, men man må dog have for øje, at Conner Youngblood alligevel kommer med sin helt egen lyd.

Nu er kunstneren på klar med en stemningsfyldt musikvideo til nummeret ”Pizza Body”, hvor trackets bløde og melodiske toner akkompagneres af videoens flotte og naturrige billeder, både ved stranden og på hesteryg. En telefonboks bliver ved med at dukke op, både i vejkanten, i skoven og på stranden, hvilket er en smule bizart, men alt i alt er både Video og nummer en skøn underspillet fornøjelse, der emmer af musikalsk genialitet.

Du har mulighed for at opleve den talentfulde indie-/folkmusiker, når han den 10. oktober lægger vejen forbi Lille VEGA. Indtil da kan du give den amerikanske multiinstrumentalist et lyt nedenfor.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com