fbpx

VEGA løfter sløret for poppet triple-koncert med Molina, ML Buch og Clarissa Connelly

Foto: PR

Den 14. november slår Lille VEGA dørene op for en aften i popmusikkens tegn. VEGA har netop annonceret en triple-koncert med de tre danske sangerinder Molina, ML Buch og Clarissa Connelly.

Der er lækre pop-toner på menuen, når de tre artister Molina, ML Buch og Clarissa Connelly til efteråret giver fælleskoncert på Lille VEGA, der i pressemeddelelsen omtaler det som intet mindre end “en hellig treenighed af laber pop”. Selvom de tre komponister og producere for det meste arbejder hver for sig, har de her kastet sig over et fælles musikalsk projekt i form af den kommende efterårskoncert. Venskabet kvinderne imellem har rødder tilbage i deres tid på Det Rytmiske Musikkonservatorium, hvor de alle dyrkede komposition og produktion, og siden har både venskaber og musikalske karrierer blomstret i fuldt flor.

Bag den Københavnbaserede artist Molina gemmer sig sangerinden Rebecca Molina, der i 2017 debuterede med EP’en Corpus. I år har hun udgivet singlen “Hey Kids”, og det rygtedes i øvrigt, at der er mere lækkert musik på vej. Marie Louise Buch er navnet bag ML Buch, der også var aktuel med debut-EP’en Fleshy i 2017. Siden har den københavnske artist udgivet tre flotte singler som en teaser på det kommende album Skinned. Aftenens tredje artist er den aarhusianske Clarissa Connelly, der blender det nordiske lydunivers med et stænk af absurditet. Den jyske sangerinde lancerede tidligere på året albummet Tech Duinn og optrådte desuden på Rising-scenen under dette års Roskilde Festival.

Der er ingen tvivl om, at VEGA har fået fingrene i tre stærke pop-solister, og det bliver ret interessant at opleve den musikalske sammensmeltning af Molina, ML Buch og Clarissa Connelly, når de gæster Lille VEGA til efteråret.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com