fbpx

Virgin Suicide er på banen med den sprudlende single “Hollow”

Foto: Stephanie Stål


Den københavnske femkløver Virgin Suicide giver dig en godt start på weekenden, med den splinternye ørehænger “Hollow”.

Vi har tidligere kastet lange blikke efter den københavnske kvintet Virgin Suicide, der gang på gang leverer lækre pop-mix-toner. Nu er de på banen med singleudspillet “Hollow”, der, hvis i spørger os, passer perfekt ind i weekendens soundtrack. Bag kunstnernavnet finder vi de fem gutter Martin Grønne, Terkel Atsushi Røjle, Simon Thoft Jensen, Kristian Schøtt Kyvsgaard og Jeppe Østergaard.

Gruppen debuterede i 2015 med det selvbetitlede album Virgin Suicide, der i 2017 blev fulgt op af albummet Forever Trouble. Begge albums har fået rosende ord med på vejen, blandt andet af Politikken, P6 Beat, BBC Radio, The Guardian, Noisey og Clash Music. Den københavnske femkløver har haft en travl festivalsæsson, hvor de blandt andet har lagt vejen forbi SPOT, Smukfest, Roskilde Festival, By:Larm og The Great Escape.

Kvintetten har vist sig at være leveringsdygtige i fusionen mellem 60’er-pop, 80’er-jangle og 90’er-britpop, der tilsammen giver et sprudlende frisk lydunivers. Helt samme stemning er tilstede på det nye track “Hollow”, der efterlader en frisk, boblende smag i munden. Nummeret skydes i gang med sprøde keys, et pulserende beat og kække guitarmelodier der toppes af med vokalistens meget karakteristiske stemme.

Hvis du vil skyde weekenden godt i gang med en solid omgang pop, kan du give singlen “Hollow” et lyt her.

Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com