fbpx

White Lies er on fire! Albumannoncering, ny single og to danske koncertdatoer

Foto: Steve Gullick

Ja tak! Så er der godt nyt fra britiske White Lies, der i dag er klar med både albumannoncering, ny single og datoer for en kommende og omfangsrig Europaturné.
Bare fordi det er mandag, og det måske var en anelse svært at vælte ud af sengen i morges, betyder det ikke, at det ikke kan være en god dag. For det blev det i hvert fald lige ovenpå de gode nyheder fra den alternative rockgruppe White Lies.
Og ja, du læste rigtigt – der er nemlig tale om nyheder i flertal.
For ikke alene har trioen netop offentliggjort udgivelsesdatoen for deres kommende og femte album, som meget passende får titlen Five. De har også delt en splinterny single i form af nummeret “Time to Give”, ligesom de har afsløret datoerne for en omfangsrig Europaturné, der vil bringe bandet forbi Train i Aarhus den 1. marts og VEGA i København den 2. marts næste år.
Five udkommer 1. februar, og markerer dermed White Lies’ 10 års jubilæum, og vil samtidig cementere deres nye base hos [PIAS] Recordings. Albummet er derudover også skabt udfra andre og forfriskende musikalske opskrifter end trioens tidligere albumudgivelser. Herom fortæller gruppen:
This is a mile stone record for White Lies. It marks our decade as a band, which has pushed us to expand our sound and reach new territory artistically – it marks the start of a new and exciting chapter for us.
Som en lille teaser for det kommende album og bandets nye, kreative græsgange, deler White Lies i dag det hele syv minutter lange nummer, “Time to Give”. Et track, der absolut får ventetiden til den 1. februar til at virke temmelig lang.
Men frygt ej. I forbindelse med deres sidste albumudgivelse, albummet Friends, tog vi en snak med gruppen. Det blev til et spændende interview, som du kan dykke ned i, lige her, mens du venter på det kommende album og de forestående koncerter på dansk grund.
Og så kan du lytte til dagens White Lies-udspil her – værsgo:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com