fbpx

WIINSTON er tilbage med R&B-bangeren “Substance”

Foto: Copenhagen Records

Den dynamiske super-duo WIINSTON er tilbage med endnu en velproduceret R&B/pop-produktion, i form af singlen “Substance”.
Siden udgivelsen af debutsinglen “Canada” i 2017 har den danske duo WIINSTON skudt karrieren i gang i en rasende fart. Bagmændene Alfred Thomas og Daniel Richards fik fra start medvind på de sociale medier, og det tog ikke mange måneder før deres musik krydsede atlanten og de stod med en underskrevet Capitol Records-pladekontrakt i hånden. WIINSTON er siden blevet spået til at opnå stor succes på den internationale R&B-scene, i den kommende fremtid.
Nu er duoen tilbage med endnu et velproduceret lydunivers, med den dugfriske single “Substance”. Titlen “Substance” danner en glimrende referenceramme for nummerets flydende tekstur. I presseteksten beskriver WIINSTON nummeret som en slags hyldest til stilheden:
’Substance’ er til de lange nætter, som du foretrækker at tilbringe alene, fordi ensomheden er mindsket i den larmende stilhed.
I stilheden åbnes der op for et kunstnerisk frirum, som tydeligt kommer til udtryk i singlens legende udformning, hvor nummeret nærmest flyder over af skæve musikalske deltaljer. Der er mærkbart, at der er lagt en stor mængde energi i finjusteringen af nummeret, hvilket giver et velproduceret og lækkert resultat.
De unge kunstnere løfter desuden sløret for, at den sprøde single “Substance” til efteråret akkompagneres af en video. Du kan give det dugfriske nummer et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com