fbpx

Yaeji skaber house-magi på den nye single “One More”

Foto: Micaiah Carter


“One More” markerer den sydkoreanske kunstners første officielle single siden EP’en EP2 kom ud i november sidste år.

Udover flere remixes (blandt andet af Charli XCX’s “Focus”), har der været rimelig stille fra den sydkoreanske house-sensation Yaeji‘s side, siden hun sidste år udgav EP’en EP2, hvor gennembrudshittet “raingurl” blandt andet var på.

Yaeji, som gæstede Danmark for første gang i sommer til Distortion Ø, er blevet kendt for sin ret så charmerende og, må man sige, unikke blanding af sydkoreanske og engelske lyrics, hendes skrøbelige vokal, nedtonede udtryk og lo- synth-baseret house.
Det er “One More” alt sammen endnu et eksempel på.

Yaeji har selv postet nummeret på sin facebookside, hvor hun skriver:

– I started writing this track while experiencing deep growing pains. I felt lost in my life’s quick change of pace, and was betrayed by someone I trusted. I needed to write this song to understand what was happening around me. Throughout the next few months, I kept revisiting the track, adding and taking away bits, changing the synth completely, rewriting a part of the lyrics—it was a constantly changing piece that documented the process of my transformation. Listening to the earliest version of the song through its evolution, I remembered the times I was confused or angry, processed those feelings, understood my pains, and nally felt like I gained a bit of control over it all. “One More” is about enduring and coming to terms with pain until you have the strength to forgive and move on.

Lyt til “One More” her:

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com