fbpx

10 hurtige til… R3HAB

Foto: PR

Endnu en hollandsk DJ stormer frem på den internationale clubbing-scene, i kølvandet på landsfællerne DJ Tiesto og Armin van Buuren. I august udgav han albummet The Wave, og i den forbindelse har vi fået DJ R3HAB til at svare på vores 10 hurtige spørgsmål om alt fra inspirationskilder til drømmekoncerter og alternative karrierer.
Den hollandsk-marokkanske DJ-stjerne R3HAB har fuldt smæk på karrieren, og har efterhånden skabt sig et stort og anerkendt navn på den internationale scene. Bag kunstnernavnet finder vi Fadil El Ghoul, der både er kendt for sine egne hits samt for at have remixet for nogle af branchens helt store pop-artister.
Den famøse DJ er senest aktuel med august-albummet The Wave, der features af store artister som Sofia Carson og Connor Maynard, og har derudover også samarbejdet med ingen ringere end David Guetta, Calvin Harris, 5 Seconds of Summer og Midnight Kids. Udover at være leveringsdygtig i hardcore club-beats har R3HAB også langet et hav af solide pop-remixes over disken for kunstnere som Rihanna, Justin Bieber, Lady Gaga, Bruno Mars og The Chainsmokers, og hans tracks har sneget sig op på flere millioner streams.
Sidst den hollandsk-marokkanske artist gæstede Danmark var under dette års Tinderbox Festival, men derudover har den Breda-baserede artist spillet på kæmpefestivaller som Coachella og den anerkendte belgiske electro-festival Tomorrowland. R3HAB har altså godt skub i karrieren og har fået rosende ord med på vejen af både Forbes og Billboard Magazine.
Her er de 10 hurtige, du skal vide om R3HAB inden du går på opdagelse i hans musik:

Tre ord, der beskriver min musik, er…

… Energisk og genrebrydende

Jeg begyndte at lave musik fordi…

… Det er virkelig svært at svare på det spørgsmål, da jeg altid har følt, at der ikke er andet i denne verden for mig end musik. Det er bare noget der altid har været en del af mit liv, jeg kan slet ikke forestille mig andet.

Jeg får inspiration fra…

… alt omkring mig i livet. Jeg producerer hele tiden musik og indspiller melodier.

Den bedste koncert, jeg nogensinde har spillet, var…

… Coachella, Summer Sonic eller min seneste tour i Kina.

Det fedeste sted, jeg kunne forestille mig at spille, er…

… intet slår at spille et show i Marokko for mine landsmænd.

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg…

… arbejde inden for teknologi eller som programmør.

Mit yndlings act lige nu er…

… jeg elsker virkelig Silk City + Dua Lipa-tracket “Electricity”. Jeg vil også altid være en stor fan af Calvin Harris.

Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

… vækker beatet / melodien / vokalerne en genklang hos mig? Jeg er en perfektionist og alt er nødt til at være så perfekt som muligt før jeg beslutter mig for at udgive et track.

Når folk hører min musik, skal de…

… det kommer virkelig an på hvilken af mine sange de lytter til. Nogle er mere low-key og gode at høre når man hænger ud, arbejder eller studerer. Andre er gode at sætte på, når man skal i stemning en lørdag aften, mens nogle er gode at træne til.

Mit nye album bliver…

… den nyeste R3HAB-flavor. Det kombinerer så mange forskellige genrer og sange med massere af utrolige artister og samarbejdspartnere som Sofia Carson og Conor Maynard.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com