fbpx

Beach House serverer solid drømmepop på den nye single “Alien”

Foto: Shawn Brackbill

De amerikanske indiepop-mastodonter Beach House er på banen med den skudsikre drømmepop-single “Alien”, som et efterspil til deres 2018-album 7.
Så er der igen nye toner på spil fra den amerikanske drømmepop-duo Beach House, der netop har udgivet den sprøde single “Alien”. Bag kunstnernavnet finder vi Victoria Legrand og Alex Scally fra Baltimore, Maryland, der senest er aktuelle med 2018-albummet 7, bestående af 11 flotte indiepop-kreationer. Tidligere på måneden lagde de vejen forbi Danmark, hvor vores anmelder gav københavnerkoncerten flotte ord med på vejen.
“Alien”-nummeret var oprindeligt at finde som en del af en limited edition-udgave af 7-albummet, men blev i første omgang sorteret fra. Nu udgives singlen på egen hånd, i følgeskab med en lille visuel videosag, hvor sorte og hvide mønstre danser rundt til de bløde toner.
Endnu engang leverer Beach House et skudsikkert track, hvor de bløde vokaler elegant svæver hen over de bestemte, men rolige, trommer. Nummeret toppes af med de lettere støjende guitarrifs, der cirkulerende bevæger sig rundt i det drømmepoppede lydunivers – i bedste Beach House stil. Ligesom 7-albummet, har singlen fået en smule mere kant, hvilket er ganske klædeligt for den amerikanske duo.
Du kan høre (og se) det nye drømmepop-track her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com