fbpx

Dansk premiere: Mr. Koifish er klar med den energiske andensingle “Hang Our Coats”

Foto: Mads Bergland

Der er en energisk og vellydende percussionbombe på menuen, når den danske Mr. Koifish langer sin anden single “Hang Our Coats” over disken. Vi er klar med en dansk premiere på de nye toner!
I august måned havde vi fornøjelsen af at premiere Mr. Koifish debutsingle “The End”, og nu er vi tilbage med en dansk premiere på den garvede musikers andet singleudspil “Hang Our Coats”. Bag Mr. Koifish finder vi den tidligere Turboweekend-musiker Morten Køie, der er i fuld gang med at brygge på sit ret så tjekkede soloprojekt.
“Hang Our Coats” er det andet singleudspil i rækken, der giver os en smagsprøve på, hvad vi kan forvente os af Mr. Koifish-eventyret. Og det er en lidt anden lyd, der rammer os med det nyeste skud på stammen. Mens “The End” serverede et tungt, synth-fyldt og underspillet flot lydunivers, er “Hang Out Coats” en energisk og pulserende percussionbombe. Det fremadlænede beat akkompagneres af stærke guitar-riffs, lækre brummende basgange og Køies iørefaldende vokal, der bevæger sig rundt i et bredspektret toneregister.
Ifølge Køie opfordrer “Hang Our Coats” til at man kaster sig ufortrødent ud i livet:
– Det er en bittersød sang, der opfordrer dig til at ofre alt for at leve dit liv uden at føle anger og at føle blodet pumpe i dine vener. Du skal springe ud i det og være fuldstændig ligeglad. Måske er livet kun godt, fordi det netop ikke er uendeligt – der er kun nu.
Den dugfriske single er udgivet på det nyopstartede pladeselskab Emailing While Intoxicated Records (EWI Records), som Køie i øvrigt selv er en del af. Er du til lækker indie-poppede tunes anbefaler vi helt sikkert at du holder et vågent øje med Mr. Koifish – du kan give “Hang Our Coats” et lyt her.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com