fbpx

De dystre visuals til Billie Eilish’ nyeste single “when the party’s over” er lige så gennemførte som nummeret er

Foto: PR

Koncert-aktuelle Billie Eilish græder ikke salte, men sorte tårer i videoen til den seneste single “when the party’s over”.
Der er ikke gået lang tid, siden den blot 16-årige ‘rising star’ Billie Eilish udgav sit måske stærkeste nummer til dato, “when the party’s over”, til hun nu har forkælet sine mange fans med den tilhørende video.
I videoen ser man den unge amerikaner i et klinisk hvidt lokale klædt i hvidt fra top til tå kun kontrasteret af rå metalliske kæder og smykker og et glas med sort væske, der er placeret på et (hvidt selvfølgelig) bord foran hende. Som det skrøbelige, smukke nummer, der burde være en tidlig julegave for alle fans af Imogen Heaps minimalistiske univers, skrider frem, drikker Eilish af den sorte væske, der efterfølgende løber som tårer fra hendes øjne.
Ifølge Billboard er videoen inspireret af en tegning, Eilish havde modtaget fra en fan, hvor hun er skildret med sorte øjne, der løber.
I thought it was visually really dope and I wanted to physically create it, har hun blandt andet sagt – I called everyone on my team and told them exactly what I had in mind.
Få gåsehud af både sangen og videoen til “when the party’s over” her:

Billie Eilish er lige nu på udsolgt turné i Nordamerika og lægger den 13. februar vejen forbi et udsolgt Store VEGA.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com