fbpx

Den anonyme pop-producer Geek debuterer med stærke fredagstoner

Foto: PR

Den nye pop-producer Geek leverer et solidt fredagstrack, i form af den boblende debutsingle “Back To Love”.
Vi har fået øje på et nyt pop-talent, som vi ærlig talt har lidt svært ved at slippe fokus fra igen! Den 21-årige producer Geek er netop på banen med debutsinglen “Back To Love”, der er lavet i samarbejde med den britiske pop-komet Taylor Jones. Den unge musiker har en lidt anderledes tilgang til musikkarrieren, da han ønsker at være anonym, så musikken i stedet får fuldt fokus.
Med singlen “Back To Love” leverer den selvlærde musiksnedker et lækkert, vellydende pop-track, der går lige direkte ned i de vippende fødder. Nummeret udgives i følgeskab med den tilhørende musikvideo, hvor man følger den super sprøde danser folde sig ud foran akvarier fyldt med fisk og hajer, og faktisk passer både sang og video perfekt til weekenden!
Det nye Geek-projekt rummer massere af musikalsk potentiale, og vi anbefaler at du holder skarpt øje med den unge producer i fremtiden.
Du kan høre (og se) den dugfriske debutsingle “Back To Love” her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com