fbpx

Den australske indie-artist RY X annoncerer forårskoncert i Danmark

Foto: PR

Den australske singer/songwriter RY X annoncerer koncert på dansk grund, når han til foråret lægger vejen forbi Hotel Cecil.
Så er der godt nyt til fans af indie-artisten RY X. Den australske singer/songwriter løftede i tirsdags sløret for det kommende album Unfurl, der udkommer den 15. februar 2015. I dag annoncerer artisten at han lægger vejen forbi Danmark, når han den 4. marts gæster Hotel Cecil.
Bag kunstnernavnet gemmer sig indie-snedkeren Ry Cuming fra New South Wales, der i 2013 kickstartede sin karriere med den ambiente EP Berlin og er senest aktuel med 2016-albummet Dawn. Med inspiration hentet fra nogle af musikbranchens store kanoner, som Pearl Jam og Jeff Buckley, leverer den Angourie-baserede kunstner rigelige mængder af vellyd, der nærmest aer dig på kinden.
Den 15. februar er RY X på banen med sit andet album Unfurl, hvorefter han drager på en omfattende verdensturné. Du kan opleve den talentfulde australier in-concert, når han den 4. marts lægger vejen forbi Hotel Cecil.
Indtil da kan du lytte til RY X’s seneste single “Untold” her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com